Presenter kan gi hjelp til deg som forsker på deltagelse i skole eller arbeidsliv, slik at du når bedre ut med resultatene fra denne forskningen. Det finnes flere ulike måter å gjøre dette på:

Forskningsstudier presenteres på presenter.no. Her kan du se hvordan disse er presentert. Du kan foreslå at studien blir presentert, eller du kan foreslå å presentere den selv. Det skal alltid være minst 3 forfattere/kvalitetssikrere av en slik omtale. Ønsker du å skrive den selv er det fint. Du får da en mal tilsendt som viser hvordan den skal utformes. Ellers kan vi finne andre forskere som kan skrive, hvis vi ser at studien er relevant og aktuell for Presenters nettverk. Senere kan beskrivelsen inngå i Presenter Portalen, som vil være en tematisk oppbygd kunnskapsplattform. Presenter Portalen er ikke er utviklet ennå.

Forskerbloggen er nettsteder for forskere som ønsker å ha en blogg der de legger ut sin forskning. Denne er under utvikling, men vi er allerede interessert i å høre fra dere som ønsker å få et slikt nettsted. Dine publikasjon og blogginnlegg vil bli delt i vårt nettverk via sosiale medier og Akademiet. Bruk vårt kontaktskjema hvis du er interessert.

Gjestebloggere på presenter.no søkes! Vi ønsker at du som har forslag til temaer å skrive om tar kontakt med vår Blogg og SoMe-redaktør Lisebet Skeie Skarpaas. Disse blogginnleggene vil stå på presenter.no, men vil også bli delt aktivt i vårt nettverk via sosiale medier og Akademiet.